آموزش سئو تکنیکال

تاثیر ارور های ۴۰۴ در سئو و رفع این خطاها (ویدئویی)

 

 تاثیر ارور های ۴۰۴ در سئو و رفع این خطا

لینک دانلود ویدئو

متن ویدئو اثیر ارور های ۴۰۴ در سئو

ارور ۴۰۴ یکی از مهم­ترین نکاتی هست که در وبسایت­هایی که چندین سال از فعالیتشون داره می­گذره به وجود می­آد و توی وبسایت­های تازه تأسیس خیلی کم پیش می­آد درگیر این موضوع بشن و دلیلش هم بخاطر اینه که حالا شما روزی روزگاری داشتید مقاله می­نوشتید، سئو داخلی انجام می­دادین، لینک­سازی داخلی انجام می­دادین ولی به دلایلی یا لینکتون رو اشتباه وارد کردین یا از صفحه­ای که بهش لینک دادین حالا بعد­ها حذفش کردین و حواستون نبوده قبلاً اومدین لینک­سازی داخلی براش انجام دادین بعد از اینکه حالا اون وبسایت اون صفحه حذف شده یا اینکه لینکه اشتباه بوده به مرور زمان از این ارور­ها داخل وبسایتتون پیدا می­شه که بهش می­گن ارور ۴۰۴ به معنی اینکه URL ای که شما قرار دادین توی گوگل پیدا نمی­شه.

درصورتی که زیاد باشه باعث جریمه شدن وبسایت شما می­شه از سمت گوگل و چراییش هم واقعاٌ خیلی واضحه شما اگر به عنوان یک کاربر وارد اون وبسایت بشین و روی هر مثلاً چند لینکی که دارید کلیک می­کنید می­خوره به ارور ۴۰۴ یک حالت زننده داره و به عبارتی تجربه کاربری منفی بوده به همین دلیل یک تایمی گوگل یک الگوریتم گذاشت برای این موضوع و هر وبسایتی که ارور ۴۰۴ خیلی زیادی داشت کلاً از نتایج گوگل محو شد.

برای همین همچنان این موضوع برای سئو کار­ها خیلی اهمیت داره، مخصوصاً پروژه­هایی رو که به دست می­گیرن که قبلاً روش یک­سری فعالیت انجام شده. پس حتماً اگر پروژه­ای هست که حالا قبلا ً فعالیت سئو داشته یا به صورت کلی فعالیت داشته و کار کرده رو به دست گرفتیم حتماً ارور­های ۴۰۴ اش رو بررسی کنید. یک ابزاری رو بهتون معرفی می­کنم به عنوان ابزار brokenlinkcheck هست که بهتون می­گه که چه صفحاتی لینک شکسته دارن و لینک­های شکسته رو بهتون می­گه و شما می­تونید به راحتی این لینک­ها رو ادیت کنید. دوتا راهکار داره. یا کلاً اون لینک رو حذف می­کنید یا به مقاله کاملاً مرتب خودش اون لینک رو ریدایرکت می­کنید.
حتما بخون noopener چیست؟ و نحوه غیر فعال کردن آن

پس حواستون به این موضوع باشه یا کلاً لینک رو حذف می­کنید یا ریدایرکت می­کنید. فقط نکته­ای که اینجا باید بهتون بگم که اگر اون صفحه مورد نظر به صورت کلی از وبسایتتون حذف شده باز هم دوتا راهکار روبروتون هست یا ریدایرکت کردن به مقاله کاملاً مرتبط، یه زمانی شاید شما یه مقاله خیلی مرتبط دارین به اون موضوع یا یه زمانی اومدین لینک رو تغییر دادین مثلاً لینکتون فارسی بوده اومدین لینک رو انگلیسیش کردین به این دلیل باعث میشه ارور ۴۰۴ بده ولی خب مقاله تو وبسایتتون هست. پس یا ریدایرکت کنید یا اگر می­خواین کامل حذف کنید باید توی ابزار google webmaster tools هم بریم اونجا درخواست ریموو شدن اون URL رو بدین که حالا توی آموزش کارکردن با search console اونو بهتون آموزش می­دم.

پس حتماً حتماً حتماً ارور­های ۴۰۴ رو بررسی کنید و حالا به هر نحوی رفعشون کنید یا کلاً لینک حذف کنید یا اینکه ریدایرکت کنید. کار کردن با این ابزار brokenlinkcheck رو بهتون توی ویدئو بعدی آموزش می­دم.

یکی از مهمترین نکات برای سایت هایی که مدتی از فعالیتشون گذشته بررسی ارورهای ۴۰۴ هست و همچنین برطرف کردن این خطاها، این ویدئو بخشی از دوره آموزش سئو هست که رایگان در این پست براتون قرار دادم .

Error 404 چیست؟

خطای ۴۰۴ یکی از خطا هایی به شمار میره که بسیار رایج هستند. اگه کاربر موضوعی رو سرچ کنه و وارد سایتی بشه، به سرور اون سایت درخواست ارسال میشه تا کاربر بتونه اطلاعات اون سایت رو ببینه؛ اما گاهی اوقات به دلیل مشکلاتی مثل وجود نداشتن صفحه مورد نظر یا مشکلاتی توی کش مرورگر و غیره موتور های جستجوی گوگل متوجه میشن صفحه ای که مورد نیاز کاربر هست وجود نداره و اون صفحه رو از لیست خودشون حذف می کنن.
حتما بخون تاثیر ساختار url در سئو (۵ دقیقه آموزش ویدئویی)

پاسخ هایی که سرور ها به درخواست های کاربران ارسال می کنن از عدد ۱۰۰ تا ۵۹۹ هست و این کد ها کاربرد های مختلفی رو شرح میدن. خطا های ۴۰۴ فقط به شکل error 404 وجود ندارن بلکه طرح های مختلفی از این خطا وجود داره که برای شما اونها رو شرح میدیم.

۴۰۴ Error
۴۰۴ Not Found
Error 404
he requested URL [URL] was not found on this server
HTTP 404
۴۰۴ Error
Error 404 Not Found
۴۰۴ File or Directory Not Found
HTTP 404 Not Found
۴۰۴ Page Not Found

در سیستم های مدیریت محتوا (cms) مثل وردپرس یا جوملا طرحی به صورت پیش فرض برای صفحاتی که دارای خطا ۴۰۴ هستند وجود دارد اما قاعدتا این طرح ها بسیار ساده هستند و جذابیتی برای کاربران سایت ها ندارن. افرادی که با برنامه نویسی وب اشنایی دارند می تونن صفحات خطای ۴۰۴ با طراحی زیبایی داشته باشن تا مانع از خروج کاربر از سایت بشید.

چند راهکار برای ارتقاء دادن صفحه خطای ۴۰۴

چند راهکار برای ارتقاء دادن صفحه خطای ۴۰۴

-از مقاله های محبوب و پربازدید خودتون در صفحه ی خطای ۴۰۴ استفاده کنید.

-سعی کنید طراحی صفحه خطای ۴۰۴ متناسب با دیگر صفحات وبسایتتان باشد تا کاربران احساس نکنند که از سایت شما خارج و به سایت دیگری هدایت شده اند.

-در صفحه خطای ۴۰۴ از لینک دادن به صفحه ی اصلی وبسایت خودتان دریغ نکنید؛ زیرا احتمال اینکه کاربران از صفحه ی خطای ۴۰۴ با استفاده از لینک صفحه ی اصلی وارد دیگر قسمت های سایت شما شوند زیاد است.

URL- های صفحات دارای خطای ۴۰۴ با کد ریدایرکت ۳۰۱ را ویرایش و جایگزاری کنید و در گوگل ثبت کنید.

-ابزار جستجو را در سایتتان قرار بدید تا کاربران از این امکان استفاده کنند و از انها کاربران جلوگیری کنید. فراهم کردن امکان جستجو در سایت یک راه کاربردی برای جلب توجه کاربران در صفحه هایی که دارای خطای ۴۰۴ هستند می باشد.
حتما بخون یافتن بهترین کلمات کلیدی

-در صفحات خطای ۴۰۴ به کاربر با لحنی دوستانه بیان کنید که صفحه ی مورد نظر توی سایتتون وجود نداره.

-توی سایت و مخصوصا توی صفحاتی که دارای خطای ۴۰۴ هستن این امکان رو قرار بدید تا کاربران در صورت دیدن این خطا توی سایت به مدیر سایت گزارش بدن.

خطاهای ۴۰۴ چه تاثیری در سئو دارند ؟

خب موردی که من همیشه میگم در همه ی آموزش هام و مخصوصا آموزش های سئو : تجربه کاربری !

گوگل هم مثل سایر کسب و کار های جهانی خیلی واسش تجربه ی کاربرانش از استفاده کردن از این موتور جستجو اهمیت دارد، پس خیلی تلاش میکنه تا بهترین نتیجه هارو به کاربراش نشون بده .

خب حالا اگر شما وارد یک وبسایتی بشید که تعداد زیادی ارور ۴۰۴ داره آیا اون وبسایت ، سایت خوبی بوده براتون ؟ حتی اگر بهترین دوستتون هم بهتون پیشنهاد کرده باشه سریع ازش خارج میشید و به همه هم بدش رو میگید !

حالا حق بدین که گوگل نیاد وبسایت هایی که ارور های زیادی رو دارند به کاربرانش نشون بده ????

چرا ارور های ۴۰۴ بوجود میان ؟!

همونطور که گفتم برای وبسایت هایی که مدتی از فعالیتشون گذشته این مشکل به وجود میاد .

۱)در زمان لینک سازی داخلی آدرس رو اشتباه وارد کردن

۲)مدت ها بعد مقاله یا صفحه ای واسش لینک سازی انجام داده بودن رو یا حذف کردن

۳)مدت ها بعد آدرس (url) مقاله یا صفحه ای که واسش لینک سازی داخلی انجام داده بودن عوض کردن

 برای رفع ارورهای ۴۰۴ باید چکار کنیم ؟

تو مرحله اول ببینید آیا لینک وارد شده مشکلی داشته و ادیتش کنید

و اگر آدرس مورد نظر (مقاله یا صفحه) رو کلا حذف کردین : یا ریدایرکت ۳۰۱ کنید به یک مقاله کاملا مرتبط ، یا لینک رو حذف کنید از صفحه

و اگر آدرس تغییر پیدا کرده به صفحه اصلی ریدایرکت ۳۰۱ کنید .

افزونه redirection برای ریدایرکت کردن صفحات در وردپرس استفاده میشه .

 

 

 

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن