آموزش سئوآموزش سئو خارجی - Offpage
موضوعات داغ

ساب دامنه یا ساب فولدر؟ (آپدیت سال۹۹) سئوکارهای بزرگ چگونه از subdomain استفاده میکنند؟ – دیجیتال باش

بنظرتون ایا داشتن ساب دامنه، اشتباهی وحشتناک برای بخش وبلاگ و سایت شماست؟

ساب دامنه بهتر است یا ساب فولدر؟ این سوالی است که وقتی بعد از چند وقت که مشاور سئو تون بهتون میگه که داشتن وبلاگ میتونه خیلی بهتون کمک کنه برای داشتن رتبه های بالا، براتون پیش میاد! و شما تصمیم گرفته باشید که وبلاگ شرکت یا کسب و کارتون رو راه اندازی کنید. حالا نوبت اینکه رقبا رو پشت سر بذارید و انتخاب اول مخاطبین تون باشید.

من اینجام و میخوام با تجربه و دانشی که از سال ۹۱ در حوزه سئو کسب کردم و دانشی که دائم درحال بروز نگهداشتن اون هستم، بهتون کمک کنم تا قبل از راه اندازی وبلاگ، این شک رو برطرف کنید که وبلاگ تون رو روی ساب دامنه بالا(blog.site.ir) بیارید یا ساب دایرکتوری(site.ir/blog) و کاربرد هرکدوم رو بهتون بگم.

بعد از زمانی که تصمیم بگیرید وبلاگ رو راه اندازی کنید حالا به احتمال زیاد توی این مورد گیج هستید که وبلاگ رو روی ساب دامنه راه اندازی کنید یا ساب دایرکتوری!

ساب دامنه یا ساب فولدر(دایرکتوری)؟ مسئله این است!

اگه توی این مورد ابهام دارید که اصلا وبلاگ رو روی سایت خودتون راه اندازی کنید یا از سرویس های پلتفرم وبلاگ استفاده کنید، مقاله “وبلاگ رو باید روی سرویس های پلتفرمی راه اندازی کرد یا هاستینگ خودمون؟” میتونه ابهام تون رو برطرف کنه.

بیاید با هم ساب دامنه و ساب دایرکتوری رو مقایسه کنیم:

تاثیر ساب دامین در سئو

ساب دامنه اساسا یک سایت مجزا تلقی میشه!

وقتی که از ساب دامنه بعنوان راه حل استفاده میکنید و میخواید که وبلاگ تون رو روی ساب دامنه راه اندازی کنید به این نکته دقت کنید که ساب دامنه بعنوان یک سایت مجزا تلقی میشه!

با اینکه گوگل هر۲ رو ایندکس و کرال میکنه (هم ساب دامنه و هم ساب دایرکتوری) اما با این کار، پتانسیل های بازاریابی اینترنتی رو دارید تحت تاثیر قرار میدید! از طرفی هم با جدا کردن وبلاگ از سایت، تمرکزتون روهم دارید نصف میکنید!

۲فاکتوری که با راه اندازی وبلاگ روی ساب دامنه بهش اسیب میزنید و البته توی رتبه بندی صفحات سایت تون خیلی تاثیرگذاره، نرخ خروج (bounce rate)  و مدت زمان گردش در سایت یا Time On Site هست!

ما گفتیم که راه اندازی وبلاگ روی ساب دامنه یعنی داشتن یک سایت مجزا از دامنه اصلی! پس نرخ خروج و مدت زمان گردش در سایت هم جدا محاسبه میشه پس وقتی فرد از دامنه اصلی وارد وبلاگ (ساب دامنه) بشه نرخ خروج و مدت زمان گردش در سایت، جدا محاسبه میشه برای هرکدوم. در صورتی که در اصل، برای شما این ۲ یکی هستن و این کار باعث میشه نرخ خروج دامنه اصلی بیشتربشه و مدت زمان گردش در سایت هم کمتر و این یعنی افت رتبه و پالس های منفی سئو سایت تون( براساس فرضیه ای از الگوریتم رنک برین)

این نکات را هم در نظر داشته باشید که:

  1. هرصفحه ای که از ساب دامنه index میشه، جزو تعداد صفحات ایندکس شده دامنه اصلی حساب نمیشه!
    گوگل به این دقت میکنه که شما محتواهاتون رو چقدر غنی میکنید؟ چقدر توسعه میدید؟ و جداکردن وبلاگ از سایت باعث میشه که سایت اصلی
    Static بنظر بیاد و تمرکز بیشتر گوگل روی ساب دامنه باشه.
  2. لینک های طبیعی و قدرتمندی که سایر وبلاگها به شما میدن، تاثیر زیادی روی سئو سایت اصلی تون(دامنه اصلی) نداره! در صورتی که هدف از راه اندازی وبلاگ، افزایش رتبه و سئو دامنه اصلی تون بوده!

محتوای پیشنهادی : سئومحتوای قدیمی

وقتی که وبلاگ و سایت شما در ساب دایرکتوری باشه (بخشی از سایت باشه و نه جدا مثل ساب دامنه) ترافیک بیشتری هم جذب سایت تون میشه و این برای گوگل این معنی رو میده که سایت شما، هویت معتبری داره و لایق رتبه های بالاتر هست. همچنین باعث میشه گوگل برای کرال کردن و ایندکس وبلاگت چون با سایتت یکی هست، وارد صفحه اصلی بشه و نوعی روی سرعت ایندکس هم تاثیری داره (درصورتی که اگه ساب دامنه باشه چون احتمالا تولید مقاله و محتوا در سایت اصلی کم هست، static تقریبا در نظر گرفته میشه سایت!)

کاربرد ساب دامین در سئو

ساب دامنه اساسا یک سایت مجزا تلقی میشه!

سوال اینکه چرا پس بعضی شرکتها از ساب دامنه استفاده میکنن؟

  • اشتباهات گذشته!

هاب اسپات گفته بود که بخاطر اینکه اوایل راه اندازی شون، بخش وبلاگ رو در ساب دامنه ایجاد کردن و الان هم اگر بخوان که به ساب دایرکتوری منتقل کنن بخش وبلاگ رو، با مشکلات جدی روبرو میشن، به همین دلیل با ساب دامنه ادامه میدن! گرچه بازهم تاکید میکنم برای گوگل، فرقی نمیکند شما ساب دامنه دارید و یا ساب دایرکتوری! فقط نکته در این است که نرخ خروج صفحات دامنه اصلی وقتی از ساب دامنه استفاده کنید بیشتر میشه

  • ساب دامنه برای انجمن یا سیستم پرسش پاسخ مناسب است

ساب دامنه برای انجمن و سیستم پرسش پاسخ مناسب است. البته برخی از وبسایت ها هم انجمن یا بخش پرسش پاسخ شون رو بصورت ساب دایرکتوری ایجاد میکنن.

زمانی که بصورت ساب دایرکتوری ایجاد میکنید یکم کارتون سخت تر میشه چون ساب دایرکتوری تاثیر مستقیم داره روی سئو دامنه اصلی و از طرفی خیلی از محتوای انجمن ها اسپم هستند برای لینکسازی! و لینک خروجی یا بک لینک زیادی دارند! پس ساب دامنه بهترین گزینه است درصورتی که وقت ندارید یا نمیتوانید انجمن و محتواهارو کنترل کنید.

  • برای چند زبانه کردن سایت

اگر میخواهید نسخه انگلیسی یا عربی یا هرزبان دیگه ای برای وبسایت تون راه اندازی کنید، ساب دامنه گزینه خوبی است چون میتوانید ساب دامنه را به هاست اروپایی منتقل کنید تا سرعت بارگذاری برای مخاطبین تان کمتر و سریعتر شود.

مثل ویکی پدیا در نسخه های فارسی ژاپنی و..

  • صفحات فرود

برای صفحات فرود هم در ۹۰درصد مواقع از ساب دامنه استفاده میشود بجای ساب فولدر.(بیشتر سرویس هایی که رفتار کاربران رو تجزیه تحلیل میکنن، ازتون میخوان که روی ساب دامنه فعالیت کنین.)

  • سایت های بزرگ و پیچیده

یه سری از سایتها، بخاطر اینکه کاربر گیج نشه میان و برای تمرکز بهتر و تجربه کاربری بهتر قسمت هایی از سایت شون رو میبرن روی ساب دامنه. مثلا ژاکت که برای فروش پلاگین هست، اگه بخواد بخش خرید و فروش کارهای گرافیکی اش رو راه اندازی کنه و با همین برند ژآکت هم باشه، احتمال خیلی زیاد از ساب دامنه استفاده میکنه.

  • کمک به رشد و بهبود یک شرکت/استارتاپ و در کل، سایت در بازاریابی niche

بازاریابی niche بصورت خلاصه و قابل فهم یعنی بصورت تخصصی روی یک بازارهدف خاص کار کنیم مثلا دیجی کالا اکثر موارد موردنیاز ما رو داره میفروشه از کالای دیجیتال گرفته تا ماشین و کفش و لباس! بازاریابی نیچه یا نیچ مارکتینگ میگه شما بیا و بصورت تخصصی روی یک بازارهدف خاص خدمات و محصولاتت رو ارائه بده مثلا بیا و فقط کالای دیجیتال بفروش و فقط بازارهدفت کسانی باشن که بدنبال خرید کالای دیجیتال هستن. گاهی وقتا هم نیچ مارکتینگ میشه پلی برای رسیدن به مقصدهای بزرگ و از قدم های کوچیک شروع میکنیم! مثلا فرض کنید یک فروشگاه ورزشی میخواید راه اندازی کنید، چندین بازارهدف دارید مثلا کسانی که به والیال علاقه دارند، به فوتبال علاقه دارند و.. شما میاید و تعیین میکنید که ابتدا از کدوم بخش شروع کنید و کم کم کارتون رو گسترش میدید. مثلا اول از بازارهدف افراد علاقمند به والیبال شروع میکنید و بعد که به KPI و معیار موردنظرتون رسیدید، میرید سراغ بازارهدف بعدی مثل علاقمندان به فوتبال.

مزیت ساب دامین در سئو در بخش نیچ مارکتینگ

برای کسب و کارهایی که بازارهدف و مخاطب اونها عام تر و گسترده هست میان و بازارهدف رو تقسیم بندی میکنن و روی هر قسمت در بازه زمانی تمرکز میکنن تا اون بازارهدف کوچیک شده رو در اختیار بگیرن و بعد میرن سراغ بازارهدف کوچیک شده بعدی!

حالا ساب دامنه کمک میکنه که اگه بخواید یه بخش جدا برای بازارهدف تون داشته باشید (مثلا یه فروشگاه ورزشی باشه ولی اخبار فوتبالی اش جدا باشه والیبالی اش جدا باشه یا اینکه انجمن های فوتبال و.. جدا باشن) از ساب دامنه استفاده میکنن چون خیلی بهشون کمک میکنه (گفتم به این دلیل که ساب دامنه حکم یک سایت جداگانه رو داره)

بصورت خلاصه جواب این سوال که:

از کدام یک استفاده کنم ؟ ساب دامین یا ساب فولدر؟

این است که بهتر است شما اولین انتخاب تون، ساب فولدر باشه. ولی اگه خواستید ادرسی بسازید و روی هاست دیگه ای منتقل کنید (عموما از این روش برای هاست دانلود استفاده میشه و یا زمانی که میخواهید برای سایت تون زبان دیگه ای هم تعریف کنید مثلا زبان انگلیسی و میخواید سایت تون رو روی هاست اروپایی راه اندازی کنید!) و یا اینکه ip جداگانه ای برای ادرس تون (ساب دامین) ثبت کنید، بهترین گزینه در این زمان ساب دامنه است.

و اینکه ساب دامنه روی دامنه تاثیر غیر مستقیم داره در سئو نه مستقیم!

دامنه اصلی تاثیر مستقیمی در ساب دامنه از لحاظ سئو ندارد!

ساب دایرکتوری یا همون ساب فولدر تاثیر مستقیم داره بر روی سئو

تاثیر ساب دامین در سئو

آپدیت مقاله در اردیبهشت ۹۸:

چند وقت پیش با یکی از دوستان متخصص در حوزه، مرتضی عظیمی، صحبت میکردیم و بنظر این استراتژی هم به شما کمک میکند که از ساب دامنه برای سئو بهتر بتونید استفاده کنید و تاثیر مثبتی داشته باشه ساب دامنه روی سایت شما:

زمانی که بین موضوع سایت اصلی ما و استراتژی محتوای ما تفاوت است، مثلا زمانی که سایت در حوزه دستگاه های چاپ است اما استراتژی محتوای ما بر روی اموزش نرم افزارهای گرافیکی و یا برای فروشگاه های نوپایی که میخواهند رقیب دیجی کالا شوند و حوزه مشخصی ندارند، باید از ساب دامنه استفاده کرد.

چرا؟ در مقاله بعدی در مورد تاثیر چگالی موضوعی محتوای سایت صحبت میکنم و بهتون دلایل راه اندازی وبلاگ رو ساب دامنه اون هم فقط برای کسانی که سایت شون دو شرط بالا رو داره (تفاوت استراتژی محتوا شون و کلی بودن موضوع سایت و مشخص نبودنش) رو میگم.

در اخر، امیدوارم که با توجه به اینکه برای این مقاله ۴روز زمان گذاشتیم، تونسته باشیم اطلاعات کاربردی فوق العاده ای در اختیارتون قرارداده باشیم که در انتخاب و تصمیم گیری شما در بحث ساب دامنه یا ساب فولدر کمک کنه و استراتژی سئو دقیق تری و مفیدتری داشته باشید.

اگر هنوز شک دارید که وبلاگ تون رو روی ساب دامنه یا ساب فولدر راه اندازی کنید، کامنت کنید موضوع سایت تون رو و سوال تون رو بپرسید، حتما پاسخ میدم 🙂

‫31 نظرها

  1. سلام
    متاسفانه اطلاعات تماسی از شما پیدا نکردم
    سوال من این بود که برای مذاکره قرارداد سئو با شما چکاری باید کرد؟
    لطفا از طریق واتس اپ اطلاع دهید
    ۰۹۱۷*******

  2. سلام وقت بخير
    يه سايت تخفيف گروهي داريم در تمام حوزه هاي زندگي از پزشكي گرفته تا تفريحي ورزشي و تمام حوزه هاي زندگي
    وبلاگ رو هم ميخوايم شروع كنيم كه داخلش درمورد كاهش هزينه ها و صرفه جويي محتوا توليد كنيم
    بنظرتون از ساب دامين استفاده كنيم يا ساب فولدر؟

    1. سلام ممنون حمید عزیز
      حمید جان، تمرکز محتوا یا چگالی موضوعی محتوا، یه بحثیه که برای گوگل الان مهمه که یک سایت، موضوعش تخصصی در یک حوزه باشه.
      برای سایت شما که هم تخفیف پزشکی هم ورزشی و… داری که ارتباط نزدیکی باهم ندارن، بهتره وبلاگت رو روی ساب دامنه بالا بیاری.
      ساب دامنه یه سایت جدا درنظر گرفته میشه که میتونی با چگالی موضوعی، یعنی تمرکز روی تولید محتوا در مورد کاهش هزینه ها و صرفه جویی، رتبه های بالایی بگیری و اعتباری خوبی کسب کنی توی رتبه بندی گوگل
      بنظر من با ساب دامنه شروع کن و سعی با استراتژی خوشه محتوا، با صرف کمترین هزینه برای لینک سازی خارجی و تمرکز روی تولید محتوا، رتبه وبلاگت رو افزایش بدی و اتوریتی سایت اصلی ت رو بالا ببری
      موفق باشی

  3. سلام من شرکتی دارم در حوزه تجهیزات امنیتی و مخابراتی که تا به حال با معرفی محصولات و مطالب مرتبط مشتری را راهنمایی می کردیم تا محصول مورد نیازش انتخاب کنه و تماس بگیرد الان می خواهیم یک فروشگاه هم داشته باشیم بین ساب دامین و ساب فولدر می خواهیم تصمیم بگیریم ۱- قالب سایت اصلی با فروشگاهی به علت امکانات و نیاز به نمایش متفاوت باید جدای از هم باشد حالا اگر ساب فولدر استفاده کنیم در سئو تاثیر مثبت داره ولی اگر ماژول ها دو قالب و زیر ساخت ها مانند PHP یا SQL متفاوتی قالب ها پشتیبانی کند، یا به مشکل بخورد چه باید کرد

    1. سلام اقای فهیمی عزیز
      تفاوت ساب دامنه و ساب فولدر در این بود که اگه موضوع و محتوای وبلاگ اموزشی شما مرتبط با موضوع اصلی سایت هست، وبلاگ روی ساب فولدر راه اندازی بشه که دراینصورت، چگالی موضوعی دامنه هم افزایش پیدا میکنه
      ولی اگه موضوع وبلاگ ما متفاوت هست با موضوع سایت مون، بهتره که روی ساب دامنه راه اندازی بشه تا هم دامنه اصلی و هم ساب دامنه، چگالی موضوعی خودشون رو داشته باشن
      مثلا:
      اگه شما در سایت تون روغن زیتون میفروشید و استراتژِی بازاریابی تون رو تصمیم گرفتیم در مورد رژیم های غذایی باشه، چون از نظر موضوعی، رژیم غذایی و روغن زیتون دو موضوع متفاوت هستند، بهتره وبلاگ اموزشی تون رو روی ساب دامنه راه اندازی کنید. اینجوری خود ساب دامنه، در حوزه رژیم غذایی هم رتبه میگیره و هم چگالی موضوعی خوبی داره.

      در مورد سایت شما، اگه وبلاگ تون با موضوع سایت تون مرتبط هست، روی ساب فولدر راه اندازی بشه و اگه مرتبط نیست، روی ساب دامین راه اندازی بشه. اما اگه از نظر زیر ساختی و برنامه نویسی به مشکل ممکنه بربخورید و نتونید روی ساب فولدر راه اندازی کنید، میتونید بجای ساب فولدر، روی ساب دامنه راه اندازی کنید و ضرری به سئو شما نمیزنه

  4. سلام، برای نسخه‌ی موبایل یا همون ریسپانسیو بهتره از ساب دامین استفاده کنیم یا ساب دایرکتوری یا اصلا همون چیزی که هست رو ریسپانسیو کنیم؟
    اگر بخوایم بین ساب دامین و ساب دایرکتوری یکی رو انتخاب کنیم، ساب دایرکتوری بهتره انگار درسته؟

    1. سلام علیرضا
      برای نسخه موبایل، بهتره همون نسخه سایت رو ریسپانسیو کنی
      اگه برای نسخه موبایل، ساب دامنه یا ساب فولدر(دایرکتوری) بزنی، مشکل duplicate content محتوای تکراری واست بوجود میاد!
      بین ساب دامین و ساب فولدر، نمیشه دقیقا گفت که کدوم رو انتخاب کنیم چون نکته مهم تر، اینکه اصلا برای چه کاری میخوایم بریم سروقت ساب دامنه یا ساب فولدر؟
      حتی برای راه اندازی بلاگ هم، تحت شرایطی ما میریم سروقت ساب دامین! (اگه محتوای وبلاگ، با محتوای سایت مون فرق داشته باشه و به عبارتی، موضوعاتی متفاوت تری رو شامل بشه)
      اما اگه محتوای وبلاگ، هم راستای محتوای سایت باشه، از موضوع سایت دور نباشه، روی ساب فولدر یا ساب دایرکتوری ایجادش میکنیم.
      اما، اگه قبلا مثلا وبلاگ رو روی ساب دامنه بالا اوردیم الان ۱۰۰ ۲۰۰ تا مطلب داره، بهتره دیگه نخوایم منتقل ش کنیم به ساب فولدر، چون اونقدر دلیل محکمی نیست که بخوایم ریسک کنیم برای انتقال از ساب دامین به ساب فولدر
      اگه بخوای برای سایتت، نسخه های متفاوت عربی و انگلیسی هم بالا بیاری، بهتره بری سروقت ساب دامین
      باز هم میگم، بستگی به شرایط داره که بین ساب دامنه و ساب فولدر کدوم رو انتخاب کنیم، فاکتور هایی هست که باید بررسی کنیم

  5. سلام من قصد راه اندازی یک مجموعه خدمات روی در یک شهر خاص دارم:

    شهر هوشمند:
    سیستم نوبت دهی و رزرو
    فروشگاه فروش فرد به فرد شبیه ایسام
    سوپر مارکت انلاین
    تاکسی آنلاین
    میخام در یک دامنه به صورت هولدینگ فعالیت کنم حالا پیشنهاد شما چیه

    مثلا دامنه City.ir

    city.ir/Taxi
    city.ir/Market
    یا market.city.ir
    taxi.city.ir

    لطفا راهنمایی دقیق بفرمایید

    1. سلام
      موارد متعددی هست که باید در نظر گرفته بشه و توی یک کامنت نمیشه به همه موارد اشاره کرد از طرفی نیازه که بیشتر درمورد پروژه تون بدونم
      از طریق فرم تماس با ما، درخواست تون رو ارسال کنید تا یک جلسه مشاوره سئو براتون ست بشه و باهمدیگه بررسی کنیم تا استراتژی دقیق و هدفمندی برای سئوتون مطرح بشه.

  6. سلام وقت بخیر .
    بنده سایت فروشگاهی دارم ، قبل از اینکه شروع به فعالیت کنم وبلاگ رو روی سابدامنه قرار داده بودم . مقالات مرتبط با همان محتویات و محصولات هست تقریبا .
    به نظر شما وبلاگ رو روی همان بخش بلاگ قالب قرار بدم یا روی سابدامنه و یا سابفولدر؟

    1. سلام پوریا جان وقت شما هم بخیر
      اگه با دقت انجام ش بدی، دقیقا همون مقالات ساب دامنه ت رو روی سابفولدر منتشر کنی و به درستی ریدایرکت کنی که همه مقالات به خوبی نمایش داده بشن و تعداد مقالات ت اونقدر زیاد نیست که واست مشکل زا باشه مثلا ۲۰۰ تا پست!
      اون موقع است که میتونی محتوای وبلاگ ت رو از سابدامنه منتقل کنی به سابفولدر.
      پس شد در صورتی میتونی از سابدامنه منتقل کنی به سابقولدر که:
      ۱٫مقالاتت بیشتر از ۲۰۰ تا نباشه
      ۲٫ به خوبی همه مقالاتت رو بصورت اختصاصی و تک به تک، ریدایرکت کنی به ادرس جدید منتشر شده همون مقاله در سابفولدر
      ۳٫ ریدایرکت هایی که انجام میدی همه شون به خوبی کار کنن و دقیق باشن چون پیش میاد که بعضی دوستان ریدایرکت های زیادی و پراشتباه انجام میدن که باعث میشه صفحه ارور ۵۰۰ بده! و مقالات به خوبی ریدایرکت نشن!

  7. با سلام ببخشید ما یه محصول داریم که خودش به ۳ محصول دیگه تقسیم میشه این ۳ محصول جمع آوری/تحلیل/مصورسازی هست به نظرتون از ساب فولدر استفاده کنی یا ساب دامین|؟

  8. سلام روزتون بخیر.ما یک سایت دکوراسیون داخلی داریم که در اون فقط در مورد دکوراسیون اداری و مسکونی محتوا تولید شده.به نظر شما برای تولید محتوا و نمایش پروژه های فضای سبز،روف گاردن و.. از ساب دامنه استفادت کنیم یا ساب فولدر؟ بهرحال اینها همگی زیرشاخه دکوراسیون و معماری است.بااین حال کدوم یک مناسب ماست؟

  9. سلام وقت بخیر

    من می خوام یک سایت وردپرسی داشته باشم و در کنار اون یک انجمن داشته باشم. انجمن رو بنا به دلایلی ترجیح میدم با mybb طراحی کنم و از ابزارهای فروم ساز وردپرس مثل bbpres نمی خوام استفاده کنم.
    موضوع سایت و انجمن بهم مرتبطن در واقع انجمن برای بحث و گفتمان در مورد موضوعی هست که سایت رو داریم. در واقع سایت برای عضویت یک سری متخصص در یک حوزه مشخص هست که مراجعه کنندگان بتونن سرچ کنند و فرد مورد نظر خودشون رو پیدا کنند و داخلش مقالات در اون حوزه رو هم می خوایم قرار بدیم و داخل انجمن متخصصین در مورد موضوعاتی که سوال و بحث دارند صحبت می کنند.

    اول این که به نظرتون انجمن رو روی ساب دایرکتوری نصب کنم یا روی ساب دامین؟ از نظر سئو و از نظر این که یکیش وردپرس هست یکی مای بی بی؟
    دومین سوال من هم در رابطه با دیتابیس هست.
    می خواستم بدونم در حالت ۱٫ ساب دایرکتوری ۲٫ ساب دامین، ارتباط دیتابیس با دیتابیس سایت اصلی چطور می شه؟ ایا مشترک می شن؟ یا این که جدا هستند؟ یا این که من می تونم تعریف کنم جدا باشن یا مشترک؟
    دیتابیس کاربران چطور؟ یعنی اگر کاربری در سایت وردپرسی عضو باشه در انجمن هم عضو می شه و بالعکس؟ در هر یکی از این دو حالت چطوریه؟ ایا قانون مشخصی وجود داره یا من می تونم مشخص کنم کدوم حالت باشه؟ اگر بخوام دیتابیس کاربران جدا باشه باید چطور باشه؟ اگر بخوام مشترک باشه چطور؟

    پیشاپیش از پاسخگویی و وقتی که میگذارید ازتون ممنونم.

    1. سلام ممنونم
      در مورد اینکه انجمن تون رو روی ساب دامنه یا ساب فولدر راه اندازی کنین، مجدد مقاله رو مطالعه کنید. این بخش رو راه اندازی انجمن روی ساب فولدر یه سری دغدغه ها و مسائل داره که اگه بتونید اون رو برطرف کنید، میتونید انجمن تون رو براحتی رو ساب فولدر/دایرکتوری راه اندازی کنین.
      سوال دوم تون رو از یک برنامه نویس وردپرس بپرسین دقیق تر راهنمایی تون میکنن، من توی این موضوع تخصصی ندارم
      موفق باشید

  10. سلام
    به نظر شما وبلاگ رو روی دامنه و هاست خودمون راه اندازی کنیم یا روی سرویس های پلتفرم؟؟؟؟؟؟/لطفا پاسخ بدید

  11. سلام وقت بخیر
    من یه سایت با زبان انگلیسی روی همون هاست خودم با قالب و نصب دوباره وردپرس انگلیسی بالا آوردم و از ساب فولدر استفاده کردم و از نظر سئو فکر کنم به مشکل خوردم. به نظرتون باید روی ساب دامین اینکارو میکردم یا همین روش درست بود؟

    1. سلام مچکر
      متوجه نشدم که به چه مشکلی از سئو برخوردید، مجددا مقاله رو بخونید تا متوجه بشید در چه شرایطی باید از ساب دامنه و در چه شرایطی باید از ساب دامنه استفاده کنید، بعد از مطالعه متوجه میشید کارتون از نظر سئو مفید بوده یا نه

  12. سلام و خسته نباشید
    من یه سایت دانلود نرم افزارهای اندرویدی و مقالات شبکه های اجتماعی دارم و میخوام یک پنل فروش فالوور در سایتم ایجاد کنم به نظرتون از ساب فولدر یا ساب دامین استفاده کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی نمایید

  13. سلام خیلی ممنون بابت مقاله خوبتون
    من از قالب فلت سام استفاده میکنم آیا ایرادی داره که مطالبم رو توی قسمت نوشته ها ایجاد کنم؟ الان وقتی نوشته های سایتم رو منتشر میکنم بصورت site.com/title هست
    یا باید حتما وبلاگم داخل ساب فولدر یا سابدامین بصورت site.com/blog/title باشه؟

  14. باعرض سلام و خسته نباشید
    ببخشید بنده یک سایت شرکتی دارم که از نظر سئو در وضعیت خوبی هست، بنده اگر بخاهم یک فروشگاه با اقلام بیشتر از ۱۰۰۰ عدد راه اندازی کنم باید چه کاری انجام دهم؟ سایت شرکتی من روی دامنه IR. فعال هست و من COM. این دامنه رو نیز دارم که چندسالی هست بلااستفاده مانده است، به نظر شما برای اینکه یک فروشگاه با قالب متفاوت داشته باشم بهتر است از دامنه COM. استفاده کنم یا ساب دامین یا ساب فولدر روی دامنه IR.؟(البته در هرصورت نمیخام سایت اصلی من سنگین بشه )
    ازاینکه پاسخ بنده رو میدید از شما سپاسگذارم.

  15. سلام و احترام
    ما سایت فروش فیلم آموزشی داریم. حالا با همون مدرسین فیلمها، میخوایم ثبت نام کلاس خصوصی هم انجام بدیم. من تو ساب فولدر این کار رو کردم و افزونه رزرو هم گذاشت م و از این حرفا. از نظر شما مشکلی نیست؟ ممنون از شما

  16. با سلام

    بنده دارم یک سایت در حوزه صادرات میزنم که فعلا قراره انگیسی و فارسی باشه و دیفالتش رو انگلیسی ( یعنی ایندکسش انگلیسی باشه ) و یک دگمه فارسی داشته باشه ( بعدا شاید عربی و … هم اضافه شه) . هاستمم آلمانه. حالا به نظرتون بهتره برای فارسی ( یا زبانهای دیگه ای که بعدا گذاشته میشه) دایرکتوری گداشته بشه یا ساب؟
    یا اصلا به نظرتون یک صفحه ایندکس اولیه گذاشته بشه و بتونن زبان رو انتخاب کنند یا رو انگلیسی باز شه و بعد انتخاب زبان داشته باشن؟

    1. سلام
      اقا منصور اول از همه اگه جواب کاملی میخواین در حد یک مقاله که همه چیز، شامل معایب و مزایا رو گفته باشه، این صفحه گوگل جواب شما رو کامل میده.
      اگه خلاصه بخواین جواب تون رو بدم:
      ۱٫ پیشنهاد من اینکه زبان ها رو جدا کنید و روی ساب دامنه های مجزا بالا بیارید.
      ۲٫ هر ساب دامنه رو روی سرور مرتبط و نزدیک با اون geotarget بالا بیارید.
      ۳٫ از cdn هایی که توی کشورهای هدف تون پاپ سایت دارن استفاده کنید. ابرآروان هم گزینه خوبیه.
      ۴٫ سایت اصلی رو روی یکی از زبان ها بالا بیارید، پیشنهادم اینکه سایت اصلی رو روی زبانی که اولویت بالاتری داره بالا بیارید. برای مثال اگه فارسی اولویت بالاتری داره واستون، دامنه اصلی رو فارسی بالا بیارید. البته اگه میخواین ادسنس رو روش فعال کنین حتما از متخصصین مرتبطش نظر بپرسین که به مشکلی برنخورین.

  17. سلام وقت بخیر
    سلام خیلی ممنون بابت مقاله خوبتون
    من ساب فولدر ایجاد نکردم و مقاله که مینویسم تو خود سایت منتشر میشه یعنی یه کتگوری دارم به اسم بلاگ و نوشته هام ر ومینویسم و لینک داخلی ایجاد میکنم برای صفحاتم وبه نظر شما این درسته تاثیر میذاره؟ یا حتما باید ساب فولدر برای وبلاگم ایجاد کنم ؟
    الان وقتی نوشته های سایتم رو منتشر میکنم بصورت site.com/title هست
    یا باید حتما وبلاگم داخل ساب فولدر یا سابدامین بصورت site.com/blog/title باشه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن